Teljeskörű villanyszerelés

Lakossági és ipari villanyszerelés
Okos otthonok kialakítása
Mérőhelyek szabványosítása
Plombabontási jogosultság
MVM ügyintézés
Meglévő mérőhelyek felülvizsgálata, teljesítmény bővítéshez és Napelemes pályázathoz
H-tarifa

MVM ügyintézés

Teljeskörű korrekt ügyintézés. Kényelmesebb, könnyebb megoldás az Ön számára.
Mérőhely szabványosítása, korszerűsítése, felülvizsgálata.

A mérőhely átalakítására általában akkor is szükség van, ha a fogyasztó teljesítménynövelést vagy fázisbővítést kér. Mindenképpen megvizsgáljuk a hálózatot és korrekt ajánlatot adunk, a megrendelő igényeit szem előtt tartva.

A napelem fogadásához is jó állapotú, biztonságos mérőhelyre van szükség. Épp ezért a szolgáltatók a rendszer csatlakoztatása előtt előírhatják a meglévő mérőhely korszerűsítését. Erre akkor van szükség, ha a jelenlegi mérőhely az épületen belül található, vagy ha az épületen kívül, de egy rossz állapotú fa mérőszekrényben van, ha régi típusú kismegszakítók vannak.


H tarifa

A H árszabás, vagyis a H tarifa lényege a környezetkímélő, megújuló energiaforrást használó fűtési technológia támogatása. Országosan október 15-től április 15-ig folyamatosan.

A lakossági felhasználók hőszivattyús technológiát alkalmazó és megújuló energiaforrást használó fűtési rendszerek esetén vehetik igénybe. Idetartoznak egyes split klímák is, amelyek fűteni és hűteni egyaránt képesek, illetve legalább 3,4 SCOP-értékkel működnek.